Installing a spotlight in the room. A man is using an insulating tape to the bare electric wires.

Elinstallation Uppsala – säkert och prisvärt

Säkra elinstallationer

El är ingen lek. Vi hjälper dig med alla typer av säkra elinstallationer i Uppsala med omnejd. Hör av dig direkt för hjälp av behöriga elektriker.

Inget arbete är för stort eller för litet för våra fackmän: Vi fixar nya eluttag, belysning, installation av ugn & spishäll, modernisering av elcentral och installation av smarta hem samt laddbox till elbilen. Vi levererar gärna helhetslösningar för el vid renovering eller nybyggnation av hyreshus och villor – och guidar dig tryggt genom ditt projekt.

Våra tjänster inom elinstallation

Som din lokala elektriker är vi redo för alla typer av elinstallationer – professionellt utförda i Uppsala och till överenskommet pris. Vi gör allt från att sätta upp armatur till att få igång spabadet och självklart få laddboxen på plats för smidig hemmaladdning. Detta är bara några exempel på vad vi kan hjälpa dig med:

Felsökning

Vi hittar inte bara felet, vi löser det!

Belysning

Rätt ljus och kanske dimmer på rätt plats.

Elcentral

Modern elcentral med jordfelsbrytare ordnar vi.

Installation av ugn och spishäll

Nytt kök? Vi fixar installationerna.

Laddbox

Ladda äntligen elbilen hemma.

Boka idag!

Vi utför elinstallationer åt såväl företag som privatpersoner. Alla våra installatörer har lång erfarenhet samt är godkända av Installatörsföretagen vilket säkrar att aktuella regler och föreskrifter följs. 

Ring 018-21 51 00, maila info@el-ljus.se eller använd kontaktformuläret på hemsidan.

Smarta hem

Gör ditt hem smartare och underlätta din vardag. Styr belysningen via din telefon, ställ in så kaffebryggaren har kaffet klart när du vaknar. Vore det inte skönt om bilen var varm och isfri när du kommer ut på morgonen.

Med ett automatiserat hem får du full kontroll på din energiförbrukning samtidigt som du får ett bekvämt och säkert boende.

  • Här jobbar vi gärna med Plejd. Du kan även köpa Plejd direkt av oss även om vi inte skall göra installationen.

Hör av dig så berättar vi mer.

Young woman controlling home light with a digital tablet in the living room. Concept of a smart home and light control with mobile devices

Vill du göra ditt hem smartare?

Kontakta oss så hjälper vi dig!