elektriker märsta

Elektriker Märsta

Elektriker i Märsta

Letar du efter en pålitlig elektriker i Märsta? El-ljus, med bas i Uppsala, erbjuder expertis inom elinstallationer och är stolta över att kunna betjäna Märsta och dess omgivningar. Vårt skickliga team av service- och installationselektriker har lång erfarenhet av både små och stora projekt i Märsta.

Oavsett om det handlar om omfattande eldragningar i ditt hem, installation av utomhusbelysning eller byte av gamla vägguttag, kan du lita på att vi utför jobbet effektivt och med hög precision. Kontakta oss idag för att boka en elektriker eller få en kostnadsfri offert!

Behöver du hjälp med elinstallationer i Märsta?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Boka behörig elektriker i Märsta

Hos El-ljus i Märsta hittar du pålitliga och kvalificerade elektriker som du kan lita på. Vi erbjuder professionella elinstallationer och underhållstjänster för både privatpersoner och företag i Märsta och dess omnejd. Alla våra elektriker är certifierade av Elsäkerhetsverket och vi utför allt från inkoppling av jordfelsbrytare till installation av laddboxar.

Hos El-ljus får du alltid:

✔ Kvalificerade elektriker

✔ En firma med lång erfarenhet

✔ Personlig service för just dina elbehov

Boka idag!

Vi utför elinstallationer åt såväl företag som privatpersoner. Alla våra installatörer har lång erfarenhet samt är godkända av Installatörsföretagen vilket säkrar att aktuella regler och föreskrifter följs. 

Ring 018-21 51 00, maila info@el-ljus.se eller använd kontaktformuläret på hemsidan.

Felsökning

Vi hittar inte bara felet, vi löser det!

Belysning

Rätt ljus och kanske dimmer på rätt plats.

Elcentral

Modern elcentral med jordfelsbrytare ordnar vi.

Elinstallation av ugn och spishäll

Nytt kök? Vi fixar installationerna.

Laddbox

Ladda äntligen elbilen hemma.